ONDERHOUD & REPARATIE VOOR JOUW VEILIGHEID

UW FIETS WEER IN TOPCONDITIE!
Onderhoud in de regel ’s ochtends brengen ’s middags klaar!

Een band plakken of verwisselen, dat lukt soms nog wel zelf. Het vervangen van een remkabel, het maken van een fietsketting of het vervangen van kapotte spaken. Dat is vaak al een ander verhaal. En het is juist belangrijk dat het goed gebeurt bij een erkende fietsenmaker, want als de afstelling van onderdelen niet correct is, veroorzaakt dat vaak onnodige slijtage.

In onze uitgebreide werkplaats kunnen wij uw fiets optimaal repareren. Bij eenvoudige reparaties streven we er altijd naar uw fiets dezelfde dag of anders uiterlijk de volgende dag weer gereed te hebben. Als het een wat complexere reparatie is, hebben we soms wat langer tijd nodig, maar dan geven wij u een leenfiets mee.

U heeft uw fiets niet bij ons gekocht? Geen probleem, bij ons is iedereen welkom en gelden dezelfde tarieven. Er wordt goed voor uw fiets gezorgd.

AFSPRAAK MAKEN

Vul het onderstaande formulier in en wij bellen u terug voor een afspraak.

OF BEL NAAR 0182 511030

FIETSLEASE

Voor zowel zakelijk als privé leasen hebben wij verschillende mogelijkheden. Fietslease zorgt er voor dat de aanschaf van (elektrische) fietsen betaalbaar blijft voor iedereen.  

ASSORTIMENT

Ons assortiment bestaat uit zeer populaire modellen zoals elektrische fietsen, stads- en transportfietsen, accessoires en regenkleding. We hebben de bekende merken waaronder Gazelle, Cortina, Batavus en Sparta.