Elektrisch fietsen met
je SPARTA OF BATAVUS wordt 
nu wel heel zorgeloos

ELEKTRISCH FIETSEN MET JE SPARTA OF BATAVUS WORDT NU WEL HEEL ZORGELOOS

Want het EzyRider garantieplan biedt je vijf jaar volledige garantie op je nieuwe e-bike. Op deze pagina wordt uitgelegd hoe het EzyRider Garantieplan precies werkt en hoe je deze verzekering afsluit.

Garantie op de hele e-bike
Alle mechanische en elektrische onderdelen van je e-bike vallen onder het EzyRider garantieplan (slijtagedelen uitgezonderd)*. Indien er een onderdeel van je e-bike kapot gaat door een materiaal- of constructiefout, wordt je e-bike kosteloos gerepareerd. Je hoeft dan niets te betalen voor de gebruikte onderdelen of voor de arbeid.

Ook garantie op de batterij
De batterij is één van de belangrijkste onderdelen van je e-bike. Daarom valt een defect van de batterij vanzelfsprekend ook onder het EzyRider Garantieplan.

Onderhoud
Iedere e-bike heeft onderhoud nodig. Om het EzyRider Garantieplan in stand te houden, is het van belang om je e-bike goed te onderhouden. We vragen je dan ook om de e-bike ieder jaar, of iedere 4.000 kilometer (wat zich eerder voordoet) voor regulier onderhoud aan te bieden bij de fietsvakhandel waar je de e-bike hebt gekocht.

Je kunt deze garantieverzekering heel eenvoudig afsluiten bij je eigen rijwielspecialist voor slechts €159. Daarmee trap je vijf jaar zónder onvoorziene kosten. Heel zorgeloos, heel Ezy.

Let op: het EzyRider Garantieplan is alleen voor een Sparta of Batavus E-bike.

> Zie de garantievoorwaarden

AFSPRAAK MAKEN

Vul het onderstaande formulier in en wij bellen u terug voor een afspraak.

OF BEL NAAR 0182-511030

ONDERHOUD & REPARATIE

Het is belangrijk dat je fiets altijd goed wordt onderhouden bij een erkende fietsenmaker, want als de afstelling van onderdelen niet correct is, veroorzaakt dat vaak onnodige slijtage. 

ASSORTIMENT

Ons assortiment bestaat uit zeer populaire modellen zoals elektrische fietsen, stads- en transportfietsen, accessoires en regenkleding. We hebben de bekende merken waaronder Gazelle, Cortina, Batavus en Sparta.