Een fiets leasen? Handig!
vraag naar de vele  mogelijkheden

GA TOCH FIETSEN!

Wij bieden u de mogelijkheid om uw fiets te leasen. Voor zowel zakelijk als privé leasen hebben wij verschillende mogelijkheden.

Fietslease zorgt er voor dat de aanschaf van (elektrische) fietsen betaalbaar blijft voor iedereen. Want hoe meer mensen er fietsen, hoe beter! We zeggen niet voor niets gekscherend “Ga toch fietsen”!

Als we fietsen vergelijken met autorijden dan weten we dat fietsen gezonder is, beter voor het milieu en in gebruik voordeliger is. Ook de overheid wil meer mensen stimuleren om naar het werk te fietsen.

Wij kunnen u goed adviseren op het gebied van fietslease. Er kan een keuze gemaakt worden tussen zakelijk lease en privé leasen.

Wij zetten het voor u op een rijtje:

Zakelijk leasen
Bij deze vorm betaalt uw werkgever het maandelijkse leasebedrag. Want met de nieuwe wetgeving die 1 januari is ingegaan is het voor uw werkgever makkelijker om dit voor u te regelen. Ook uw werkgever heeft baat bij een zakelijke leasefiets.

Voor uw werkgever zijn er verschillende opties om u bij de aanschaf van een fiets te ondersteunen middels leasen:

  • Het zakelijk leasen van een fiets
  • Leasen via een renteloze lening van de zaak
  • Leasen via de werkkosten regeling van de zaak​​​​

Wij leggen u graag alle opties en verschillen uit. Uw werkgever kan u ook zeker op weg helpen en adviseren.

Privé leasen
Heeft uw werkgever geen optie voor zakelijk leasen of is er geen sprake van een werkgever dan kunt u privé leasen. Bij deze vorm van leasen betaalt u zelf het maandelijks leasebedrag. Dit is een vast bedrag per maand. De voorwaarden worden door de leasemaatschappij bepaald.

Binnen het privé leasen hebben we 2 mogelijkheden:

  • Financial lease
    Bij financial lease betaalt u de fiets in termijnen aan de leasemaatschappij. Per maand betaalt u een vast bedrag en na een bepaalde looptijd is de fiets ‘afbetaald’. De fiets is dus uw eigendom. Dus ook al het onderhoud en reparatie van de fiets betaalt u zelf.
  • Operational lease
    Hierbij betaalt u per maand een bedrag aan de leasemaatschappij en blijft de fiets eigendom van deze leasemaatschappij. U heeft de fiets dus in bruikleen. Alle kosten van het onderhoud, de verzekeringen en de reparaties zijn voor de leasemaatschappij. Aan het einde van de looptijd is er vaak de mogelijkheid dat u de fiets voor een restantwaarde kunt overnemen van de leasemaatschappij of dat u weer voor een vast bedrag per maand overgaat op een nieuwe fiets.

Al met al heel wat mogelijkheden voor fietslease. Voor al uw vragen hieromtrent of meer uitleg kunt u bij ons terecht. Kom eens langs wij adviseren u graag!

Fietslease is toepasbaar op alle soorten fietsen.

AFSPRAAK MAKEN

Vul het onderstaande formulier in en wij bellen u terug voor een afspraak.

OF BEL NAAR 0182-511030

ONDERHOUD & REPARATIE

Het is belangrijk dat je fiets altijd goed wordt onderhouden bij een erkende fietsenmaker, want als de afstelling van onderdelen niet correct is, veroorzaakt dat vaak onnodige slijtage. 

ASSORTIMENT

Ons assortiment bestaat uit zeer populaire modellen zoals elektrische fietsen, stads- en transportfietsen, accessoires en regenkleding. We hebben de bekende merken waaronder Gazelle, Cortina, Batavus en Sparta.