Inruilen

UW OUDE FIETS INRUILEN

Bij het kopen van een nieuwe fiets heeft u vaak de oude niet meer nodig. Bij ons kunt u voor deze oude fiets nog een goede prijs krijgen zodat dit kan worden verrekend met de prijs van uw nieuwe fiets.

Het inruilen is mogelijk voor alle soorten fietsen. Dus ook voor kinderfietsen of racefietsen. U kunt uw oude fiets meenemen zodat wij direct de waarde kunnen bepalen en als u wilt kan dit bedrag direct bij de kassa worden verrekend.

Waardebepaling van uw fiets
Bij het bepalen van de waarde van uw oude fiets kijken wij naar verschillende kenmerken. Dit zijn bijvoorbeeld de leeftijd en de staat van de fiets. Maar ook het merk kan hiervoor belangrijk zijn.

Onze voorwaarden
• Scherpe inruilprijzen
• De inruilwaarde is maximaal het bedrag van de nieuwe fiets
• Geen inruil mogelijkheid bij sporen van diefstal
• Er worden geen contanten betaald
• Inruilen in combinatie met fietsenplan is niet mogelijk

FIETS INRUILEN? WIJ HELPEN U GRAAG VERDER IN ONZE WINKEL!

FIETSLEASE

Voor zowel zakelijk als privé leasen hebben wij verschillende mogelijkheden. Fietslease zorgt er voor dat de aanschaf van (elektrische) fietsen betaalbaar blijft voor iedereen.  

ASSORTIMENT

Ons assortiment bestaat uit zeer populaire modellen zoals elektrische fietsen, stads- en transportfietsen, accessoires en regenkleding. We hebben de bekende merken waaronder Gazelle, Cortina, Batavus en Sparta.